The perfect guide to the casino

Han har lagt sig ud med legenden: Nu går Chelsea efter Bayerns stjernemålmand

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Chelsea vil forsøge at købe den tidligere verdensmester, Manuel Neuer, til sommer.

Ifølge Sportsmole vil Chelseas manager, Frank Lampard, prøve at få fat i den tyske landsholdsmålmand, Manuel Neuer, fra Bayern München til næste sæson.

Manuel Neuer har lagt sig ud med Bayern Münchens æres-præsident, den levende legende Franz Beckenbauer. Og hans kontrakt udløber i sommeren 2021. Hvis kontrakten ikke bliver forlænget, er Bayern München næsten tvunget til at sælge Manuel Neuer til sommer for at få penge ud af ham.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Chelsea har på sin side et målmandsproblem, fordi Frank Lampard har tabt tålmodigheden med den spanske landsholdskeeper, Kepa Arrizabaalga. Reserven Willy Caballero er 38 år, og Chelsea-manageren har forsøgt sig med argentineren mellem stængerne. Det eksperiment faldt heller ikke så heldigt ud.

Manuel Neuer er fem år yngre end Willy Caballero, og han er stadig fast mand mellem stængerne hos de tyske mestre. Han var med til at vinde VM i 2014, og han blev i flere år regnet som den bedste målmand i verden.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Bayern München har til den kommende sæson købt Alexander Nübel fra Schalke 04, som sydtyskerne ser som den ideelle afløser for Manuel Neuer – men først på lidt længere sigt.

For nylig blev klubben også sat i forbindelse med det tyske landsholds reservemålmand, Marc-André ter Stegen fra FC Barcelona.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top