The perfect guide to the casino

Gary Neville om sin fiasko: Jeg glemte at lytte til Alex Ferguson

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Gary Neville fik gode råd af Sir Alex Ferguson, da han begyndte i Valencia. Men han lyttede ikke til sin tidligere manager.

Det blev et kort eventyr, da den tidligere Manchester United-back, Gary Neville, forsøgte sig som træner i Valencia.

Han var i klubben fra december 2015 til marts 2016, og i den periode røg klubben ud af Champions League og spillede ni kampe i træk uden en sejr. Det sluttede med 0-7 mod FC Barcelona.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det var tydeligt fra starten af, at der var nogle spillere, der ikke for alvor var med i projektet, siger Gary Neville til Sky Sports. Det skriver Manchester Evening News.

– Jeg skulle have taget nogle store beslutninger fra start af med de spillere, siger han og henviser til, at de skulle have været solgt i transfervinduet i januar 2016.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg husker, at jeg meget tidligt i forløbet talte med Alex Ferguson, som sagde til mig: ‘Dem skal du skille dig af med, min dreng’. Men jeg lyttede ikke til ham, og det blev fatalt, siger Gary Neville.

Gary Neville var fast mand på holdet i Manchester United i mange år under Sir Alex Fergusons tid som manager. I dag arbejder Gary Neville som tv-ekspert, hvor han er meget populær.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top