The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


.´Her har du fredagens rygtebørs.

Kevin De Bruyne overvejer ifølge Sportsmole sin fremtid i Manchester City, og noget tyder på, at han kan være villig til at forlade de forsvarende engelske mestre, hvis det ender med, at klubben taber appelsagen om udelukkelse i Champions League. Den belgiske stjernespiller er tidligere sat i forbindelse med Real Madrid.

Federico Valverde har fået sit gennembrud i Real Madrid i denne sæson, og ifølge Daily Express har Manchester United fået kig på den uruguayanske midtbanespiller som afløser for Paul Pogba, hvis De Røde Djælve skulle miste den franske stjerne.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

TEAMtalk har en historie om, at Napoli er klar til at sælge klubbens polske angriber, Arkadiusz Milik. Både Arsenal, Tottenham og Manchester United skal være interesserede i den tidligere Ajax-spiller.

Manchester United er villige til at gøre lejeaftalen til om Chris Smalling til Roma en permanent en af slagsen, hvis Napoli er villige til at sende den senegalesiske forsvarer, Kalidou Koulibaly, den anden vej for en fornuftig overgangssum. Daily Mail har historien.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Tottenham optrapper deres jagt på østrigeren Marcel Sabitzer fra RB Leipzig, som for nylig var med til at sende Spurs ud af Champions League. Den historie har Sportsmole.

Den spanske angriber, Pedro, siger ifølge The Independent, at han er villig til at forlade Chelsea til sommer, hvor hans kontrakt udløber. Den tidligere FC Barcelona-spiller er dog i tvivl om, hvad fremtiden skal bringe.

Alexis Sanchez kan være på vej til Colo-Colo i sit chilenske hjemland. Det skriver chilenske Dale Albo. Den 31-årige fløjspiller er i denne sæson lejet ud fra Manchester United til Inter. Han har tidligere spillet for Arsenal.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top