The perfect guide to the casino

FCN har solgt profil til Italien: Nu er 50 millioner-handel i fare

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FC Nordsjælland solgte tidligere på sæsonen Mikkel Damsgaard til Sampdoria. Men nu kan handlen blive annulleret.

Tidligere på ugen forlød det, at FC Nordsjælland ikke havde modtaget de 50 millioner kroner i overgangssum fra Sampdoria, som klubben har solgt Mikkel Damsgaard til.

Meningen var, at den 19-årige fløjspiller skulle tiltræde i Sampdoria til sommer. Men udbruddet af coronavirus har gjort, at Italien har fået andet at tænke på, da intet andet europæisk land er ramt så hårdt af sygdommen som støvlelandet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi kunne hurtigt se, at nogle af de lande, vi har handlet med, er hårdt påvirket af den her corona-krise og kan blive udfordret, men det er som sagt for tidligt at sige, hvad det ender med. Jeg ved, at man internationalt lige nu sidder og kigger på, hvad man skal gøre. Det er Divisionsforeningen i Danmark også inde over, siger FCN-direktør Søren Kristensen til Tipsbladet.

På spørgsmålet om, hvorvidt handlen kan blive annulleret, svarer han:

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Hvis begge parter bliver enige om betingelserne, kan det i princippet godt, formoder jeg. Men det er der ingen grund til at spekulere i nu.

Søren Kristensen tilføjer, at han regner med, at handlen går igennem, og at Mikkel Damsgaard tiltræder sin fireårige aftale med klubben fra Genova.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top