The perfect guide to the casino

Carlos Zeca afslører: Derfor er det gået galt for FCK

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FCK har ikke kunnet finde den samme rytme, som holdet havde sidste år. Derfor er det gået galt, mener anfører Carlos Zeca.

I øjeblikket ligger Superligaen stille på grund af coronavirus. Men selv hvis sæsonen kommer i gang igen, er det tvivlsomt, om FCK kan forsvare sidste sæsons mesterskab.

Holdet er 12 point efter FC Midtjylland, og der mangler også 12 runder, så opgaven ser meget svær ud.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi ville helt sikkert gerne have gjort det bedre i ligaen. Det handler ikke om manglende vilje eller fight, men vi har ikke fundet den samme rytme, som vi havde sidste år, siger Carlos Zeca i en spørgsmål-og-svar seance med FCKs fans. Det skriver klubbens hjemmeside.

– Det skyldes mange skader, udskiftninger på holdet, mange kampe og andre ting. Vi arbejder på det, og jeg føler, at vi har et stærkt hold, der kan blive meget bedre med tiden. siger Carlos Zeca.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I spørgsmål-og-svar seancen fortæller den portugisisk fødte græker, at han savner sin familie og især sine to døtre hjemme i Portugal. Og netop nu mere end nogensinde før.

– Det er selvfølgelig en svær situation lige nu, men vi skal huske, at der er mange, det har det meget værre end os fodboldspillere. Vi savner at spille kampe og træne som normalt, men dem på sygehusene og dem med sygdommen tæt på er meget vigtigere end os, siger FCK-anføreren.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top