The perfect guide to the casino

Leeds-spillere giver afkald på millioner i løn: Nu indkalder fagforening til krisemøde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Spillerne og træner Marcelo Bielsa i Leeds har accepteret en lønnedgang, mens coronavirus-udbruddet står på.

Klubben fører i skrivende stund den næstbedste engelske række, men lige nu får den ingen indtægter, fordi ligaen ligger stille. Leeds uniteds ejer, italieneren Andrea Radrizzani, har tidligere kaldt situationen med coronavrus-udbrud for en katastrofe.

Ifølge Daily Mirror valgte spillerne og Marcelo Bielsa at acceptere den midlertidige lønnedgang for at undgå, at klubben skulle ud i decideret at fyre folk.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Spillerne tog beslutningen efter et møde med adm. direktør, Angus Kinnear, og fodbolddirektør Victor Orta, og herefter er der ingen af klubbens ialt 272 ansatte (nklusive spillere og trænere), der mister jobbet.

Tidligere har Bimringham City bedt spillere og trænere, der tjener mere end 6.000 pund (50.000 kroner) om ugen om at acceptere en halvering af lønnen, mens der er corona-udbrud.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Udviklingen har fået de engelske fodboldspilleres fagforening, PFA, til at indkalde til krisemøde. For de højest lønnede Premier League-spillere er der tale om mange millioner pund, som de går glip af, hvis de skal gå ned i løn.

– COVID-19 har ramt mange industrier – herunder fodboldindustrien. Flere klubber har henvendt sig til vores medlemmer, som de har bedt om at gå ned i løn. Derfor har vi bedt om et møde med såvel Premier League som The Football League (de tre øvrige divisioner, red), hvor vi diskuterer situationen, og hvad der skal gøres.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top