The perfect guide to the casino

Kommunen stoppede OBs corona-finte: Nu sender klubben spillerne hjem

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


OB har sendt førsteholdstruppen hjem, fordi Odense Kommune har nedlagt forbud mod, at Superliga-klubben bruger de kommunale anlæg til træning.

Den fynske Siperliga-klub mente selv, at de havde fundet en smart løsning på at omgå forsamlings-forbuddet ved at indkalde maksimalt fem spillere og maksimalt to trænere til at træne boldøvelser uden kropskontakt.

Det hele skulle foregå på serieklubben Røde Stjernes anlæg, der er kommunalt ejet. Men andre klubber protesterede, og nu har Odense Kommune sat en stopper for projektet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Der er dags dato en artikel i avisen om, at OB’s superliga er påbegyndt træning på boldbanerne. Det har givet anledning til en række henvendelser til forvaltningen, om andre klubber også må starte op. Det skal understreges, at der ikke må foregå fodboldtræning på boldbanerne, det gælder alle klubber, og det er OB’s superliga også informeret om. De har taget dette til efterretning og stoppet træningen igen. Alle kommunale idræts- og fritidsfaciliteter både udendørs og indendørs er indtil videre lukket frem til 13. april 2020, lyder det i en mail fra Odense Kommune ifølge Sportfyn.dk

Ob har herefter sendt Superliga-spillerne hjem.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Tidligere i dag tog Odense Boldklub til efterretning, at der ikke må trænes på arealer ejet af Odense Kommune.Det medfører nu, at OB sender spillerne hjem på lønkompensation fra i dag, skriver klubben på sin hjemmeside.

I modsætning til OB ejer eksempelvis FCK, Brøndby og AGF selv deres træningsanlæg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top