The perfect guide to the casino

Klar med milliarder. Spansk forbund holder hånden under Barcelona, Real Madrid og co.

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Det spanske fodboldforbund er klar med over to milliarder kroner til de bedste spanske klubber som følge af corona-krisen.

I Danmark ligger fodbolden som i det meste af Europa stille på grund af coronavirussen. Det kan blive dyrt for de professionelle danske klubber. Men de skal nok ikke regne med, at Dansk Boldspil-Union kommer og redder dem.

Anderledes er det i Spanien, hvor det spanske fodboldforbund (RFEF) har meddelt, at de vil give klubberne kassekredit, så de kan klare driften.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi er klar til at give de professionelle klubber en hÃ¥nd, siger præsidenten for RFEF, Luis Rubiales, ifølge amerikanske ESPN;

. Vi har talt med flere banker, og vi har fået mulighed for at få kassekredit på op til 300 millioner euro (2,2 milliarder kr.) for de klubber, der har det svært. Pengene kan de betale tilbage i løbet af fire, fem eller seks år, siger Luis Rubiales.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det helt store problem for de spanske klubber er de manglende entre-indtægter og de penge, som tv-selskaberne ikke vil betale, fordi klubberne ikke kan levere varen: Fodboldkampe.

Spanien er hårdt ramt af coronavirus, og klubberne håber, at turneringen kan genoptages, så den kan blive spillet færdig 30. juni, som er den deadline, som det europæiske fodboldforbund (UEFA) har sat for afviklingen af denne sæsons turneringer.

– OgsÃ¥ her vil vi gerne hjælpe klubberne – men ikke for enhver pris. Det skal være sundhedsmæssigt forsvarligt at spille kampene, siger Luis Rubiales.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top