The perfect guide to the casino

Italiensk boss vil blæse på UEFA: – Spiller gerne sæsonen færdig i august

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den italienske Serie A skal spilles færdig, og formanden for det italienske fodboldforbund har intet imod, at det kan vare helt til august.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) har sat 30. juni som sidste spilledato for de nationale ligaer efter udbruddet af coronavirus. Men flere har antydet, at det kan blive svært at nå. Og i Italien – som er det europæiske land, der er hårdest ramt af den potentielt dødelige sygdom – er de ligeglade med tidsfristen.

Det siger formanden for det italienske fodboldforbund (FIGC), Gabriele Garina, ifølge football-italia.net

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Den nuværende turnering skal spilles færdig, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. Vi vil gå ind i juli og august, hvis det skulle blive nødvendigt, siger Gabriele Garvina.

Når UEFA har sat 30. juni som deadline, hænger det bl.a. sammen med, at kvalifikationen til de europæiske turneriger til næste sæson begynder allerede i juli. Men de italienske klubber er ikke med i den indledende kvalifikation, og derfor vil det ikke forstyrre de europæiske turneringer, hvis Serie A spiller videre.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I allerværste fald lykkes det ikke at spille den nuværende sæson færdig, og spørgsmålet vil herefter være, hvad der skal ske med den kommende sæson i forhold til mestre, europæiske pladser samt op- og nedrykning.

– Jeg vil anse det som et personligt nederlag, hvis sæsonen ikke kan blive færdig, og det vil skabe et uheldigt scenario. Jeg er stædig på dette punkt, og så længe det overhovedet er muligt, vil jeg afvise hypoteser om, at sæsonen ikke kan blive færdig, siger Gabriele Garvina.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top