The perfect guide to the casino

Hålands far langer ud efter Manchester United : Solskjær var ene om at ville have min søn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Når Erloing Braut Håland ikke endte i Manchester United, var det – ifølge nordmanden far – fordi manager Ole Gunnar Solskjær var den eneste, der syntes, det var en god idé at købe ham.

Erling Braut Håland skiftede i januar fra østrigske Red Bull Salzburg til Borussia Dortmund, da tyskerne betalte frikøbsklausulen på omkring en halv milliard kroner.

Manchester United var også nævnt som en mulighed for den norske målmaskine. Men det var aldrig rigtig tæt på, og det var klubbens egen skyld, siger spillerens far, Alf-Inge Håland.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi har været heldige med de klubber, Erling har været i indtil nu, at det er klubber, der virkelig har villet ham, siger Alf-Inge Håland til norsk TV2 ifølge britiske Metro.

– Man ved aldrig, hvordan det var gået i andre klubber. Det får man ikke svaret på. I tilfældet Manchester Unuted var det tydeligt, at det kun var træneren, der syntes, det var en rigtig god idé, siger Alf-Inge Håland og henviser til landsmanden, manager Ole Gunnar Solskjær.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Men det er farligt for en spiller at skifte til en klub, hvor han ikke for alvor er ønsket. For eksempel kan sådan en træne blive fyret, siger ALf-Inge Håland, der selv har et udmærket kendskab til klubben, da han har spillet mod den adskillige gange, da han i sin tid tørnede ud for Leeds og Manchester City.

Tidligere har det forlydt, at Manchester United var parate til at betale frikøbsklausulen, men at klubben følte, at Erling Braut Hålands lønkrav var for højt.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top