The perfect guide to the casino

Braithwaite lever drømmen: Man kan gøre det man sætter sig for

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Martin Braithwaite har altid troet på sig selv, og derfor er han ikke overrasket over FC Barcelona-skiftet.

Denne vinter skiftede danske Martin Braithwaite som bekendt til FC Barcelona, og det var uden tvivl en stor overraskelse for rigtig mange.

Angriberen selv er dog ikke særlig overrasket, da han altid har troet på sig selv, og så har han via hårdt arbejde og beslutsomhed bragt ham selv i den rette position.

– Jeg kan godt forstå, hvorfor det virker som en film. Jeg tror dog på, at man skaber sin egen virkelighed, og der er ikke noget bedre bevis på det end det, jeg har gjort ved at komme til Barcelona, siger Braithwaite til Soccerbible

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Alle de ting, der er sket, er noget, jeg har troet på. Jeg har arbejdet for det hele. Jeg har talt med venner og familie om sådan et skifte i lang tid; at jeg ville føre det ud i livet, og nu er jeg her.

– Hvis jeg ikke så mig selv kunne gøre det, ville det aldrig være sket. Jeg er ikke den spiller, som alle har set på og sagt ‘ja, et lysende talent, han bliver en superstjerne’. Det ønsker jeg heller ikke.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– I stedet vil jeg vise alle i verden, at uanset hvor man er fra, og hvad man laver, kan man gøre det, man sætter sig for. Alt er muligt med beslutsomhed. Det er det, jeg vil vise, siger Braithwaite.

Martin Braithwaite har indtil videre spillet tre kampe for FC Barcelona.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top