The perfect guide to the casino

Rivalerne i Premier League: Smid Manchester City ud af Champions League NU!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester City skal smides ud af Champions League til næste sæson – og ikke først til 2021/22-sæsonen, fastslår otte Premier League-klubber.

Manchester City blev tidligere i år idømt to års udelukkelse af de europæiske turneringer, fordi klubben har brudt Financial Fair Play. Men denne dom har de forsvarende engelske mestre anket til den internationale sportsdomstol (CAS).

Siden da er der udbrudt coronavirus, som gør, at samfundet mildest talt ikke fungerer, som det plejer. Og det kan medføre, at det bliver svært for CAS at træffe en afgørelse i appelsagen, inden kommende sæson går i gang.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Konsekvensen af det kan blive, at Manchester Citys eventuelle straf først træder i kraft fra 2021/22.

Men den går ikke, mener otte ud af de ti topklubber i Premier League. Liverpool, Leicester, Chelsea, Manchester United, Wolverhampton, Tottenham, Arsenal og Burnley har skrevet et brev til CAS, hvori de beder om, at sagen bliver behandlet hurtigt.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Der er en følelse iblandt os andre af, at nok er nok. Alt for længe har Manchester City kunne bryde reglerne med den konsekvens, at andre klubber ikke har kunnet kvalificere sig til Champions League, siger en anonym kilde til Daily Mail.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) konkluderede i sin undersøgelse, at Manchester City havde brudt reglerne om Financial Fair Play, der sætter grænser for, hvor store underskud klubberne må have på driften. Det havde klubben blandt meget andet gjort ved at overtræde regnskabsreglerne, fordi udgifter, der var foretaget i et kalenderår, blev bogført i et andet, så underskuddene så mindre ud, end de var.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top