The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du onsdagens rygtebørs.

Spanske SPORT skriver, at Bayern München er interesserede i at overtage FC Barcelonas målmand, Marc-André ter Stegen, der netop nu ligger i forhandlinger om forlængelse af kontrakten. De tyske mestre kan tænkes at få brug for en ny mand imellem stængerne, fordi den nuværende førstekeeper, Manuel Neuer, er raget uklar med klubbens æres-præsident, Franz Beckenbauer. Klubben har dog sikret sig Alexander Nübel fra Schalke 04 som gardering.

Manchester City melder sig ifølge spanske Don Balon som interesserede i den colombianske offensivspiller James Rodriguez. Topscoreren fra VM i 2014 har ikke kunnet tilspille sig en plads hos Real Madrid, efter at han i sommer kom retur fra et lejeophold i Bayern München.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Arsenal har ifølge Sportsmole forespurgt Real Madrid om muligheden for, at de kongelige madrilenere køber Pierre-Emerick Aubameyang. Der har været mange rygter omkring angriberen fra Gabon – også, at han ville blive hos The Gunners, men den tanke har London-klubben nu tilsyneladende opgivet. FC Barcelona har også tidligere været nævnt som mulig ny klub, men de ser ud til at have andre prioriteter.

Apropos FC Barcelona. De er klar til at sælge midterforsvareren Samuel Umtiti til sommer. Den franske verdensmester har ikke kunnet spille sig til en fast plads på førsteholdet, og de nuværende spanske mestre vil ifølge Sportsmole gerne bruge overgangssummen – formentlig i omegnen af 400 millioner kr. – på at købe angrebsstjerner.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Manchester City har ifølge The Sun tænkt sig at afvise ethvert bud på den algeriske fløjspiller, Riyad Mahrez, til sommer. Den tidligere Leicester-spiller er ellers sat i forbindelse med Paris Saint-Germain.

Edinson Cavani havde håbet på at komme væk fra netop Paris Saint-Germain i januar, men til sommer kan der vise sig en anden mulighed for den uruguayanske angriber. Argentinske Boca Juniors er ifølge spanske El Pais interesserede.

Burnley regner med, at målmanden Nick Pope til næste år skifter til Chelsea, der søger en ny keeper. TEAMtalk har mere om den sag.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top