The perfect guide to the casino

Manchester United-profil afslører: Louis van Gaal var skræmmende

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United-profil Juan Mata fortæller om den hollandske manager Louis van Gaal.

I sommeren 2014 overtog hollandske Louis van Gaal styringen i Manchester United, og det var en speciel tid for den engelske storklub.

Det fortæller Juan Mata således, ligesom at han åbner op omkring forholdet til den karismatiske manager.

– Han var skræmmende, kan jeg godt sige dig. Han var en virkelig, virkelig rar mand. Han var meget ægte og meget fornuftig. Det skulle man ikke tro, men han var meget fornuftig, siger Juan Mata til Manchester Uniteds egen podcast og fortsætter:

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Han kunne blive meget følelsesladet og græd nogle gange, når han talte om vigtige ting. Når han fandt frem til de rette værdier, den rette form for fodbold, så blev blev følelsesladet.

Juan Mata fortæller også en sjov historie om det første møde med Van Gaal, som sammen med Ryan Giggs sad og nød et glas vin.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Han spurgte, om jeg ville have noget at drikke, og jeg sagde: ‘Nej, nej, det er fint.’ Han tog et glas og sagde: ‘Fortæl mig, hvem du er.’ Jeg sagde, at jeg hedder Juan, at jeg var 26 år og spillede fodbold, og så sagde han: ‘Nej, nej. Fortæl mig, hvem du er som menneske. Har du familie? Hvad er vigtigt for dig i dit liv?

Til sidst siger den spanske midtbaneprofil, at Van Gaal betød rigtig meget for ham og hans karriere, og at han altid vil være taknemmelig for tiden med hollænderen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top