The perfect guide to the casino

Engelsk klubejer afslører: Vi var tætte på at få Zlatan Ibrahimovic i januar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Zlatan Ibrahimovic var tæt på at ende i Leeds United i januar, afslører den engelske klubs ejer, Andrea Radrizzani.

Ved nytårstid løb Zlatan Ibrahimovic’ kontrakt ud med Los Angeles Galaxy, og han endte med at tegne kontrakt med italienske AC Milan, hvor han havde spillet før.

Men den 38-årige svensker kunne godt have endt med at få comeback i den engelske liga, hvor han tidligere har spillet for Manchester United.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi var i konkrete forhandlinger, og han var meget ærlig. Men han besluttede sig i sidste ende for at gå til Milan, siger Andrea Radrizzani, der ejer Leeds United, som aktuelt fører den næstbedste række, The Championship.

På spørgsmålet om, hvorvidt den italienske ejer kunne finde på at gå efter den 38-årige svensker på et senere tidspunkt, lyder svaret ifølge Daily Express:

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det kommer an på.

Det lidt ufuldstændige svar dækker formentlig over, at forholdet mellem AC Milan og Zlatan Ibrahimovic er kørt skævt – og især at fodboldverdens fremtid lige nu fremstår meget uklar på grund den coronavirus, der har lagt alle ligaerne ned, og som Andrea Radrizzani selv har betegnet som en katastrofe – både for mennesker og for fodboldklubber.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top