The perfect guide to the casino

Coronavirus skaber kaos: Transfermarkedet kan holde åbent langt ind i næste sæson

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Transfervinduet kan ende med at holde åbent helt til januar.

Den omsiggribende coronavirus har skabt kaos i fodboldkalenderen. Ingen ved, hvornår kampene kommer i gang igen. Og ingen ved heller, hvad der skal ske med transfermarkedet.

Planen lige nu er, at der skal spilles til 30. juni, som er den deadline, som det europæiske fodboldforbund (UEFA) har sat. Men det kan vare længere endnu, og det vil sige, at de spillere, der har kontraktudløb, står over for en meget usikker fremtid.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Samtidig er der ingen, der vil købe nye, store stjerner, for de ved ikke, hvornår næste sæson går i gang, og hvordan planen ser ud for næste sæson.

Konsekvensen kan blive, at transfermarkedet holder åbent langt ind i efteråret. Daily Mirror skriver, at de engelske klubber taler om, at der kan handles spillere helt indtil januar.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Normalt lukker transfevinduet 31. august, hvorefter det er åbent igen i januar. Går det, som de engelske fodboldklubber planlægger, er vi tilbage til gamle dages anarki, hvor klubberne ikke anede, om de havde de samme spillere til rådighed i næste runde, som de havde i den forrige runde.

Det internationale fodboldforbund (FIFA) har imidlertid nedsat en arbejdsgruppe, der skal tage stilling til spørgsmålet om transfervinduer i den kommende sæson. Når udbruddet af coronavirus vel at mærke er overstået, og det er muligt at danne sig et overblik over, hvordan næste sæson bliver.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top