The perfect guide to the casino

Braithwaite afslører: Ronaldo er mit idol

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Martin Braithwaite fortæller at hans idol er Ronaldo.

Tidligere på året skiftede danske Martin Braithwaite til FC Barcelona, og han spiller derfor i den samme klub, som sit barndomsidol selv har gjort.

Angriberen har nemlig altid set op til brasilianske Ronaldo, som spillede én sæson i FC Barcelona i starten af sin karriere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Mit idol var altid den ægte Ronaldo. Han var speciel og en, jeg fulgte. Når jeg så ham spille, forestillede jeg mig at spille lige som ham. Han var mit idol, og da jeg var yngre, så jeg virkelig, virkelig op til ham, siger Braithwaite i et interview med Soccerbible og fortsætter:

– Jeg kunne virkelig godt lide, hvad brasiliansk fodbold repræsenterede, for det var mere, end man lige så. Der var glæde. Man kunne se, at der virkelig var glæde i deres spil.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– For eksempel en spiller som Ronaldinho. Han stod virkelig for de ting, evnerne, glæden, begejstringen, at man bare havde det fedt, når man spillede fodbold. Ham nød jeg virkelig også at se spille.

– Hvis man står op om morgenen og skal til træning, men ikke er glad, er der noget galt. Er man ikke glad, når man er på banen, kan andre se det.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top