The perfect guide to the casino

Atlético Madrid-helt lavede det forbudte skifte: Det var et godt valg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Spanske Marcos Llorente skiftede i sommer fra Real Madrid til Atlético Madrid, og det fortryder han bestemt ikke.

I sidste måned tog Atlético Madrid til Anfield, hvor at de besejrede Liverpool efter forlænget spilletid. Den spanske storklub er derfor videre i Champions League, og det kan de takke Marcos Llorente for.

Den spanske midtbanespiller scorede nemlig to af målene, og han nyder derfor skiftet til Atlético Madrid, selvom at han kom til fra Real Madrid i sommer.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg gav alt i Real, når jeg havde trøjen på, og jeg var 100 procent engageret. Jeg talte med min familie om Atleticos interesse, og vi blev enige om, at det var den bedste mulighed at tage til denne store klub, og mit valg har ikke været forkert, siger Llorente ifølge AS og fortsætter:

– Jeg er meget glad i klubben. Jeg er blevet behandlet fantastisk, siden jeg kom hertil, både af klubben og tilhængerne. Jeg er sikker på, vi sammen skal opleve store ting fremadrettet.

– Vores forhold i omklædningsrummet er virkelig godt. Der er en god atmosfære, og det mærker man både i hverdagen og til kampe. Vi er som en familie.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Diego Simeone er meget passioneret omkring fodbold. Han sørger altid for, at der er den nødvendige og maksimale intensitet til alle træninger og alle kampe

I denne sæson har 25-årige Marcos Llorente spillet 24 kampe i alle turneringer for Atlético Madrid, hvor at det er blevet til tre mål og ét oplæg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top