The perfect guide to the casino

IOC-medlem er helt sikker: OL bliver udsat til næste år

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Alt tyder efterhånden på, at OL bliver udsat til næste år. Dermed skubber klubbernes problemer sig også i et år.

Endnu er intet officielt meldt ud, men der er mere og mere, der tyder på, at sommerens OL bliver udsat.

Canada og Australien har begge meddelt, at de ikke deltager, hvis legene skal løbe af stablen i den japanske hovedstad, Tokyo, i august, sådan som det var planlagt. Det skyldes hensynet til sikkerheden på grund af det verdensomspændende udbrud af coronavirus, der potentielt er dødelig.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– OL bliver udsat. Nu er skuddet varslet, og det er kun et spørgsmål om tid, førend beslutningen bliver truffet, siger det mangeårige canadiske medlem af den internationale olympiske komité (IOC), Dick Pound, ifølge amerikanske Los Angeles Times.

Fodbold er som bekendt på det olympiske program, men for herrernes vedkommende er det en turnering for ungdomslandshold. Dog må der gerne deltage op til tre spillere over 23 år.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Hvis OL som forventet bliver udsat, betyder det, at klubberne slipper for at afstå spillere til OLs fodboldturnering i august 2020. Det bliver først aktuelt året efter.

Det er dog under alle omstændigheder frivilligt for klubberne, om de vil frigive spillere til turneringen, da OL ikke er på den officielle liste over fodboldturneringer, som kræver frigørelse af spillerne. Denne liste er udarbejdet af det internationale fodboldforbund (FIFA) og omfatter kvalifikationer og slutrunder til for eksempel EM og VM.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top