The perfect guide to the casino

Brøndby-ejer: Vi lever bogstaveligt talt i uvirkelige tider

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Brøndbys hovedaktionær, Jan Bech Andersen, kalder den nuværende tid for både trist og uvirkelig.

Statminister Mette Frederiksen (S) meddelte mandag, at det danske samfund er stort set lukket ned til efter påske, som er midt i april. Og det betyder blandt andet, at det har lange udsigter med at få spillet fodboldturneringerne færdige.

Samtidig går klubberne glip af entre-indtægter, fordi kampene ikke bliver spillet – og i værste fald går de også glip af tv-penge, fordi de ikke kan levere det produkt, som tv-stationerne betaler for: Fodboldkampe.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Brøndby er som bekendt økonomisk trængt, og derfor kommer corona-krisen ikke særlig belejligt.

– Det er triste tider, hvor fodbold jo i det aktuelle verdensbillede er totalt irrelevant, når folk bliver syge og betaler den ultimative pris og desværre går bort, skriver Brøndbys vedaktionær, Jan Bech Andersen, i en mail til tipsbladet.dk

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Vi går bogstaveligt igennem uvirkelige tider, hvor ingen af os ved, hvad der sker i morgen. Som vi allerede har meldt ud, har vi på lige fod med andre Superliga-klubber hjemsendt personalet, skriver Jan Bech Andersen.

Han tilføjer, at han som alle andre håber, at udbruddet af coronavirus kommer under kontrol – og at det sker så hurtigt som muligt.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top