The perfect guide to the casino

Agent: Napoli er interesseret i Serie A-topscorer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Der er stor interesse for Ciro Immobile, som i denne sæson har bombet for Lazio.

I denne sæson har 30-årige Ciro Immobile banket målene ind på samlebånd for Lazio, og han er derfor placeret solidt på topscorerlisten med 27 scoringer i 26 kampe.

Interessen for den italienske angriber er derfor steget, og nu fortæller hans agent, Alessandro Moggi, at især Napoli er lune.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Der er ingen tvivl om, at Cristiano Giuntoli (Napolis sportsdirektør, red.) er en stor beundrer af Immobile. Så meget, at han gerne ville have haft ham til Napoli, før han tog til Lazio, siger Moggi til Radio Kiss Kiss og fortsætter:

– Giuntoli var og er stadig en stor beundrer af Immobile, men det er også svært ikke at være det, ud fra hvad Immobile har gjort de seneste fem år.

– Han har kontrakt til 2023. Men hvis der er nogen, som virkelig er interesseret i ham, så skal de bare banke på Lazios dør og sige det.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Det er dog for tidligt at snakke om interesse for ham nu, men Inter, AC Milan og klubber i Kina var interesseret i ham for et år siden. Det er normalt. Vi må se, hvad fremtiden bringer, siger Alessandro Moggi.

Italienske Ciro Immobile ankom til Lazio fra spanske Sevilla tilbage i sommeren 2016, og siden er det blevet til 116 mål og 32 oplæg i 167 kampe for den italienske storklub.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top