The perfect guide to the casino

Slaven Billic: Spillerne er forvirret i Championship

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Slaven Billic mener at klubberne i Championship spiller alt for ofte, og at det kun er med til at forvirre spillerne.

I den engelske Championship spiller hver klub 46 ligakampe, og derfor kan der komme playoff og et utal af pokalkampe oveni.

Mandskaberne i rækken spiller derfor ofte hver tredje dag, og det er alt for meget for spillerne, hvis at man spørger Slaven Billic, som står i spidsen for West Bromwich, der har danske Kenneth Zohore på lønningslisten.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Det er jo ikke sådan, at kampene kommer hver anden dag. Man har tre dage. Man har træninger. Man har nok tid til møder og forberedelser, siger Bilic til Sky Sports og fortsætter:

– Men problemet er, at når man spiller fire-fem kampe tæt op ad hinanden, har spillerne nogle gange ikke plads i deres hoveder til al den information, som det kræver for at forberede dem på kampene.

– Spillerne bliver mentalt trætte. Og så må man nøjes med at give dem nogle få instrukser i stedet for den ordentlige og dybdegående analyse, så man ikke forvirrer dem. Nogle gange må man gøre mindre og håbe, at der giver mere.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Han har tidligere stået i spidsen for et Premier League-mandskab, og han kender derfor til forskellen på de to rækker.

– Premier League er selvfølgelig bedre end Championship. Hvis man laver en fejl mod et Premier League-hold, bliver man straffet for det.

– Men vi har mødt to Premier League-hold i FA Cuppen i denne sæson, og i forhold til at have tid og plads med bolden er der mindre af det i Championship, siger Bilic.

Den tidligere Premier League-manager erkender også, at West Bromwich er placeret i toppen af tabellen, da den store trup har omkring 15-16 spillere, som alle burde være en del af startopstillingen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top