The perfect guide to the casino

Mourinhos store drøm: Tottenham skal købe denne målscorings-maskine

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


José Mourinhos Tottenham følger Erling Braut Håland i Dortmund, og portugiseren drømmer om at få ham til London-klubben.

Ifølge Daily Express har Tottenham fulgt den 19-årige norske målscoringsmaskine i månedsvis, og der er ingen tvivl om, at de godt kunne bruge ham.

Både Harry Kane og sydkoreaneren Son Heung-min er gået i stykker, og i stedet købte Tottenham i januar Steven Bergwijn af PSV Eindhoven.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Han er imidlertid ikke en naturlig spids-angriber. Og hollænderen er såmænd også blevet skadet.

Erling Braut Håland havde et målscoringssnit på over 1,00, mens han var i østrigske Red Bull Salzburg. I januar skiftede han så til tyske Borussia Dortmund, hvor han har lavet ni mål i otte kampe.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Tottenham er dog oppe mod hårde konkurrenter, da alle Europas topklubber har kig på den 19-årige nordmand. Og hans agent, Mino Raiola, regner med, at han bliver i Borussia Dortmund til næste sæson.

– Han har brug for at udvikle sig, og han bliver foreløbig i Borussia Dortmund. Han er en fantastisk spiller, og det er sjovt at se ham spille. Jeg synes selv, det var for tidligt, han forlod Salzburg, og jeg tror ikke, at han forlader Borussia Dortmund til sommer, siger Mino Raiola.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top