The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du mandagens rygtebørs.

Både Arsenal og Manchester United skal være interesserede i at overtage den franske stjerne, Antoine Griezmann, som FC Barcelona skal have omsat til penge for at få råd til at købe Inters argentinske angriber, Lautaro Martinez. Allerhelst ville de spanske mestre lave en byttehandel, men det har italienerne ladet forstå, at de ikke er så interesserede i. Sportsmole har historien.

Mere og mere tyder på, at brasilianske Philippe Coutinho fortsætter karrieren i England til næste sæson. Ifølge Daily Mirror er både Chelsea, Arsenal, Tottenham og Manchester United interesserede i den tidligere Liverpool-spiller, som FC Barcelona i denne sæson har udlejet til Bayern München.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Samme Daily Mirror har en historie om, at Arsenal overvejer et bud på franske Odsonne Édouard fra Celtic, der har været en ren målmaskine i denne sæson – bl.a. scorede han mod FCK i Parken, da de to hold mødtes i Europa League.

Liverpool har ifølge Sportsmole opstillet en liste med tre alternativer, hvis den kroatiske forsvarsspiller, Dejan Lovren, forlader klubben til sommer. Listen består af franske Dayot Upamecano (RB Leipzig), italienske Alessandro Bastoni (Inter) og uruguayaneren José Giménez (Atlético Madrid).

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Mere om Liverpool. Klubben er ifølge goal.com tæt på at forlænge med to af holdets nøglespillere. Det er den brasilianske målmand, Alisson, og den hollandske forsvarsspiller, Virgil van Dijk, som begge blev kåret til Europas bedste på deres poster i 2019.

I Manchester United tyder alt til gengæld på, at engelske Jesse Lingard og den belgiskfødte brasilianer, Andreas Pereira, er fortid i klubben til sommer, hvor manager Ole Gunnar Solskjær er ved at forberede 2020-21 sæsonen. The Sun har mere om den sag.

Sebastian Giovinco drømmer ifølge football-italia.net om at komme med til EM-slutrunden, der som bekendt er flyttet til sommeren 2021. Det skal ske ved, at han kommer tilbage til Serie A, som han forlod i 2015 til fordel for Toronto FC i den nordamerikanske liga. Nu er den lille offensivspiller blevet 33 år, og han spiller for Al-Hilal i Saudi-Arabien. Tidligere tørnede han ud for bl.a. Juventus og Parma.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top