The perfect guide to the casino

Coronavirus i Italien: Champions League-kamp kan være skyld i mange dødsfald

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Champions League-kampen mellem Atalanta og Valencia kan have forårsaget mange af de dødsfald, som Atalantas hjemby, Bergamo, nu oplever på grund af coornavirus.

I Bergamo kører de korteger af lig ud af byen hver dag. Og mange af dødsfaldene kan skyldes Champions League-kampen mellem Atalanta og Bergamo.

Her var titusindvis af mennesker samlet til den første ottendedelsfinale i Champions League i Atalantas historie. Og bedre blev det ikke af, at klubbens stadion er under ombygning.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Det betød, at fansene måtte køre til Milano for at se kampen – ofte stuvet sammen i tog og bus.

– Der er flere årsager til, at det er gået så galt. Men kampen mellem Atalanta og Valencia kan sagtens tænkes at være en af dem, siger læge og immunolog Francesco La Foche til italienske Corriere dello Sport.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Alt passer. Der er gået en måned siden kampen, og tusindvis af mennesker stod og sad få centimeter fra hinanden, hvor de råbte og krammede hinanden. Det er alt sammen sådan noget, der spreder virussen, siger Francesco La Foche.

– Der er sikkert mange, der gerne ville se den kamp, selvom de måske følte sig sløje. Når man ser det i bagklogskabens klare lys, burde kampen være spillet uden tilskuere. Men på daværende tidspunkt vidste vi ikke, at det ville blive så slemt, som det siden blev, siger han.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top