The perfect guide to the casino

Bundesliga-boss i nødråb: Vi har ikke råd til ikke at spille sæsonen færdig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Bundesligaen skal spille denne sæson færdig – ellers bliver det voldsomt dyrt, mener sportsdirektør i Eintracht Frankfurt, Fredi Bobic.

– Det er naturligvis ikke en god løsning, hvis det hele ender med, at vi ikke får spillet sæsonen færdig. Det vil koste enormt mange penge – ikke bare for Eintracht Frankfurt, men for alle klubber, siger Fredi Bobic ifølge goal.com

– Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at spille sæsonen færdig. Det handler ikke kun om pengene. Det handler også om jobs i og omkring fodbolden. Mange lever af den. Fodbold er en kæmpe-industri, siger den tidligere tyske landsholdsspiller.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

. Samtidig vil det have den positive effekt, at folk kan tale om noget andet end coronavirus. Det handler sport også om. At sikre underholdning til folket, siger Fredi Bobic.

Bundesligaen mangler at spille ti runder, og den tyske pokalturnering er heller ikke blevet færdig, så det er et kapløb med tiden for at blive færdig inden 30. juni, som er den deadline, som det europæiske fodboldforbund (UEFA) har sat for, at ligaerne og de europæiske turneringer skal spilles færdige.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

På den anden side står hensynet til spillerne.

– Det skal være sikkert at spille. Og derfor skal vi lytte til lægerne. Men hvis sæsonen ikke bliver færdig, vil det ramme klubberne hårdt – ligesom coronavirus har gjort for mange andre virksomheder i samfundet, siger Fredi Bobic.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top