The perfect guide to the casino

Bombe: Premier League kommer først i gang til juni – og overskrider tidsfristen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Premier League regner først med at kunne spille igen 1. juni, og klubberne er villige til at inddrage juli for at blive færdig med sæsonen.

I øjeblikket er al engelsk fodbold på grund af coronavirus suspenderet til 30. april, men englænderne regner nu først med, at de kommer i gang med at spille 1. juni.

Det skriver Daily Telegraph (kræver login).

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Nødplanen nu lyder, at Premier League og de øvrige engelske fodboldligaer begynder at afvikle de sidste runder 1. juni – og alle kampe skal spilles uden tilskuere.

Det sidste er der flere grunde til. Det er for det første forbundet med alt for stor risiko at samle tusindvis af mennesker på samme sted, og for det andet lægger kampe med tilskuere alt for stort beslag på politi og sundhedsvæsen, der har rigeligt at se til. Selv til kampene for lukkede døre bliver Premier League nødt til at bede regeringen om tilladelse til at bruge det nødvendige sundhedspersonale til kampene.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Der mangler ni runder i Premier League (fire hold mangler dog ti kampe), og dertil kommer tre runder i FA Cup-turneringen. Men så er der også hængepartierne i de europæiske turneringer, hvor både Champions League og Europa League kun er nået til ottendedelsfinalerne.

Men hvis der spilles hver tredje dag, vil det ifølge Premier League være muligt at blive færdige 11. juli. Dette er en overskridelse af den frist, som det europæiske fodboldforbund (UEFA) har sat, som lyder på 30. juni. Men det er ifølge englænderne den eneste løsning.

Det vil betyde, at der bliver en pause på en måned, inden sæsonen 2020/21 går i gang.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top