The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du søndagens rygtebørs.

Topscoreren i Serie A, Ciro Immobile, kan måske ende i Everton, skriver 90min.com. Den 30-årige Lazio-angriber har i denne sæson scoret 27 mål i 26 kampe, og Liverpool-klubbens manager, italienske Carlo Ancelotti, ser ham som en mand, der kan løse holdets scorings-problem.

Paris Saint-Germain har ifølge franske FootMercato været i kontakt med den italienske træner, Massimiliano Allegri, der førte Juventus til fem italienske mesterskaber på stribe, men som selv sagde op sidste sommer og har været ledig lige siden. De franske mestres nuværende træner, Thomas Tuchel, er meget afhængig af succes i Champions League, hvis han skal kunne blive på posten.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Juventus, Inter og Napoli kan ifølge italienske Gazzetta dello Sport ende med at skulle i budkrig for at få fat i Bayern Münchens 25-årige franske midtbanespiller, Corentin Tolisso.

Liverpool går med i jagten på Napolis spanske midtbanespiller, Fabian Ruiz, der har været rygtet til adskillige klubber – især i Spanien. Sportsmole har historien.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Sportsmole har også en historie om, at Manchester United overvejer at gå efter den uruguayanske forsvarsspiller, Diego Godin, som i denne sæson har spillet for Inter, men som forinden spillede i ni år for Atlético Madrid.

Juventus har tænkt sig at tilbyde Chelsea, at de kan få bosnieren med det farlige skud, Miralem Pjanic, i en byttehandel med London-klubbens brasilianske midtbanespiller, Jorginho. The Sun har mere om den sag.

Roma har ifølge italienske Calciomercato kig på Valencias forsvarsspiller, Ezequiel Garay. Den 33-årige argentiner er dog knæskadet, og han kommer næppe i aktion førend til august.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top