The perfect guide to the casino

Everton-profil ville spille sæsonen færdig: Vi kan spille til august

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Franske Morgan Schneiderlin er klar til, at spille helt indtil august, hvis blot at Premier League-sæsonen spilles færdig.

Al fodbold i England er i første omgang suspenderet indtil 30. april, og der er en fælles forståelse for, at alle klubberne gerne vil spille sæsonen færdig uanset hvad.

I Premier League mangler størstedelen af klubberne nemlig blot ni ligakampe, og hos Everton er midtbanespilleren Morgan Schneiderlin klar til, at spille helt indtil august, hvis blot at sæsonen spilles færdig.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Klubben har sagt, at vi skal komme tilbage til træning den 17. april. I mine øjne er det måske lidt tidligt. Vi er klar til at spille indtil august, hvis det er det, der er brug for. Jeg ved godt, at det vil blive svært på grund af spilleres kontrakter, der udløber i juni, , siger Schneiderlin til RMC og fortsætter:

– Jeg håber, at det bliver udsat lidt mere, for så vil jeg være i stand til at spille igen i denne sæson.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Den franske profil er ikke just imponeret over, hvordan at englænderne håndterer situationen indtil videre.

– De sagde til mig, at det var rimelig afslappet – at England ikke rigtig havde forstået, hvor alvorlig situationen er. I sidste ende tog de en beslutning, men ligesom i Frankrig er det ikke alle, der respekterer reglerne.

– Det vil tage noget tid, før det siver ind hos folk. Folk er nødt til at tilpasse sig og indse, at de ikke har andre muligheder end at blive hjemme, når det er så alvorligt, siger Schneiderlin.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top