The perfect guide to the casino

Stjernespiller forlod Tyrkiet og mistede millioner: – Mine medspillere var bange for at spille

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


John Obi Mikel mistede 21 millioner kroner på at forlade tyrkisk topklub. Ifølge ham var spillerne bange for at spille kampene.

Torsdag aften besluttede Tyrkiet at holde inde med at spille fodbold på grund af coronavirus, og dermed er der kun Hviderusland tilbage i Europa, hvor der stadig spilles.

Men inden da forlod den nigerianske stjernespiller, John Obi Mikel, Trabzonspor, fordi han nægtede at spille under de betingelser. Det koster ham omkring 21 millioner kroner i tabt løn-udbetaling, fordi klubben valgte at ophæve kontrakten.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– De sagde til mig, at hvis du forlader klubben, så skal du ikke komme tilbage igen, siger John Obi Mikel til den britiske avis, The Guardian.

– Så de truede mig til at blive. De troede ikke, jeg ville have modet. Men jeg var ligeglad. Jeg sagde til dem, at hvis I vil annullere min kontrakt, så må I jo gøre det. Jeg ville hjem til min familie i London for at sikre mig, at de var sunde og raske, siger den tidligere Chelsea-spiller.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Alle i Tyrkiet var bange for at sige noget, fordi de frygtede reaktionen fra klubben og fra fansene. Men jeg følte, at jeg måtte sige noget. Jeg måtte bare sige sandheden. Og det var det, jeg gjorde, siger John Obi Mikel.

– Bagefter fik jeg beskeder fra andre spillere, der skrev tak til mig. ‘Vi kan ikke sige noget. Det håber jeg, at du fprstår’, skrev de til mig. De var bange for at miste deres job og deres kontrakt, og det kan jeg godt forstå. Men for mig handlede det om at gøre det rigtige for min familie og for at bekæmpe denne virus, siger den 32-årige nigerianer, som også kan fortælle, at spillerne var bange for at spille kampene – selvom det til sidst var uden tilskuere.

– De gav ikke hånd før og efter kampen, og jeg sagde bare til mig selv: Okay, det her er så forkert. Her kan jeg ikke være længere.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top