The perfect guide to the casino

Spansk avis: Coronavirus redder Zidanes job i Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Uanset hvad der sker i resten af sæsonen, fortsætter Zinédine Zidane også som træner i Real Madrid til næste sæson.

Real Madrids ledelse accepterer, at udbruddet af coronavirus gør sæsonen 2019/20 til noget ekstraordinært, og derfor er Zinédine Zidane fredet, uanset hvad der sker i resten af sæsonen.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Real Madrid har selv haft coronavirus helt inde på livet, da klubbens fodboldspillere alle måtte i karantæne, fordi en af klubbens basketballspillere blev konstateret positiv for Covid-19, som er sygdommen, man udvikler, hvis man bliver smittet med coronavirus.

Real Madrid havde en god periode i december og januar, hvor klubben bl. a. vandt den spanske Supercup, der blev spillet i Saudi-Arabien.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Men det kan ende med at blive det eneste trofæ i denne sæson, for klubben er slået ud af den spanske pokalturnering, og den videre deltagelse i Champions League hænger i en tynd tråd efter nederlag på hjemmebane i første ottendedelsfinale til Manchester City. Returkampen er endnu ikke spillet.

I den hjemlige turnering har klubben mistet førstepladsen til FC Barcelona, der nu er to point foran.

Men klubben er altså indstillet på altså indstillet på at slå en streg over sæsonen, og Zinédine Zidane er efter sigende allerede begyndt at planlægge sæsonen 2020/21.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top