The perfect guide to the casino

Lukaku: Jeg orkede ikke Manchester United mere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Manager Ole Gunnar Solskjær ønskede, at Romelu Lukaku skulle blive i Manchester United, men den belgiske angriber orkede det ikke.

Manchester United spillede skidt i sidste sæson – specielt i sæsonens sidste tredjedel – og derfor så stjerneangriberen Romelu Lukaku ingen anden udvej end at forlade klubben.

– Et dårligt år kan ske for enhver. Men det var bare slut for mig. Jeg vidste, hvad der skete bag kulisserne, og det var bare slut. Helt slut, siger Romelu Lukaku i et interview med den tidligere Arsenal-stjerne Ian Wright. Det skriver Sky Sports.

– Det var en svær situation for mig, men jeg besluttede mig for, at jeg ville et andet sted hen for at udvikle mig selv og mit spil, siger den kæmpestore belgier.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Romelu Lukaku afslører, at manager Ole Gunnar Solskjær på sin vis hjalp ham ved ikke at blokere et salg til italienske Inter, hvor han spiller nu.

– Ole ville gerne have haft, at jeg blev i klubben. Men jeg sagde til ham, at jeg orker det simpelthen ikke. Jeg havde ikke energien til det. Og al mulig ros til ham. Han hjalp mig, så jeg kunne skifte, siger en 26-årige angriber.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Denne sæson har været meget op og ned, men på det seneste har Manchester United spillet godt, indtil den engelske sæson blev afbrudt af coronavirus.

– Det går den rigtige vej for dem, for de har fået de rigtige spiller ind. Jeg ønsker kun klubben alt det bedste, siger Romelu Lukaku.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top