The perfect guide to the casino

Engelsk ekspert: – Liverpool kan jo tabe resten af kampene

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Man kan ikke bare give Liverpool det engelske mesterskab, for de kan jo i teorien tabe resten af kampene.

Coronavirus kan betyde, at Liverpool går glip af det engelske mesterskab, hvis sæsonen ikke kommer i gang igen, og sæsonen bliver annulleret, sådan som for eksempel West Ham har foreslået.

Det er også en mulighed, at Liverpool får tildelt mesterskabet, da klubben alligevel fører kæmpestort og med allerstørste sandsynlighed ville vinde titlen for første gang i 30 år.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Men sådan kan man ikke, mener den tidligere Arsenal-topscorer, Alan Smith, der i dag arbejder som tv-ekspert.

– Der er ikke nogen retfærdig mulighed at gøre dette her på. Liverpools fans kunne med rette sige, at klubben alligevl har vundet mesterskabet, men det har de jo faktisk ikke, siger Alan Smith ifølge Daily Mirror.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– I teorien kan det hele jo bryde sammen for dem, og de kan tabe resten af kampene. Jeg siger ikke, at det sker. Det er nærmest umuligt. Men matematisk er mesterskabet ikke helt sikkert endnu, og det må vi forholde os til, mener Alan Smith.

Liverpool har et forspring på 25 point til sidste års mestre, Manchester City, som er det eneste hold, der kan indhente Liverpool. Seks point mere i de sidste seks kampe vil være tilstrækkeligt til at sikre Liverpool – der kun har tabt en ligakamp i denne sæson – at sikre mesterskabet.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top