The perfect guide to the casino

Dansk målmand i knibe: Coronavirus truer svensk storklub på eksistensen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Den danske målmand, Jakob Haugaard, er i problemer. Hans svenske klub, AIK, er truet på eksistensen og beder fansene om hjælp.

Helt konkret beder AIK Stockholm fansene om at samle fem millioner kroner ind til slutningen af maj, for at klubben kan svare enhver sit.

– Den sæson, vi ser frem til med længsel og håb ved vi ikke ret meget om, hvordan bliver. Men vi ved, at situationen er alvorlig, og frem for alt er det uvisheden, som gør det vanskeligt for os, skriver AIK på klubbens hjemmeside.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Uvisheden gør, at vi ikke kan sige ret meget om, hvordan klubben står til efteråret. Pludselig indser vi, at den klub, som vi tager for givet, er skrøbelig. Vi beder nu dig som supporter om at hjælpe os med at indsamle fem millioner kroner til udgangen af maj for at hjælpe os igennem denne situation, skriver klubben, der har vundet det svenske mesterskab seks gange – senest i 2018.

– Vi strækker vores hånd ud, og vi håber, at i vil tage imod den – for AIKs skyld, lyder det.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Midt i det hele står den danske målmand, Jakob Haugaard, der netop er skiftet til AIK.

Han har tidligere spillet for Stoke, mens klubben var i Premier League og før da for AB og FC Midtjylland. Senest var han udlejet til Wigan.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top