The perfect guide to the casino

Dansk fodboldboss: Vi har en nødplan – men den er hemmelig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Divisionsforeningens turneringschef, Peter Ebbesen, har en nødplan i skuffen, men han vil ikke fortælle, hvad den går ud på.

Coronavirus har lagt dansk fodbold ned, og ingen ved, hvornår den kommer i gang igen. Men udgangspunktet er, at alle kampe skal afvikles. Det siger Peter Ebbesen, der er turneringschef i Divisionsforeningen, der styrer landets øverste rækker.

– Vi arbejder ud fra en plan A om, at alle kampe skal spilles. Når vi kommer i gang, vil vi hellere bryde en praksis (fx at klubber skal spille kampe tirsdag og torsdag i den samme uge) end vi vil bryde vores regler (fx justere antal af kampe i turneringen), siger Peter Ebbesen til Ekstra Bladet.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Men spørgsmålet er naturligvis, hvad der skal ske, hvis kampene ikke kan afvikles inden 30. juni, som er den dato, som det europæiske fodboldforbund (UEFA) har sat som deadline, efter at forbundet tirsdag udsatte årets EM-slutrunde til næste år.

– Vi kan ikke udelukke en situation, hvor vi skal gøre andet, end hvad reglerne foreskriver, men vi vil ikke kommentere, hvad evt. interne nødplaner indeholder. Gør vi det, kan det hurtigt tolkes derhen, at fodbolden er vigtigere end personer, der dør eller ligger på intensiv afdelinger – det er fodbolden ikke, siger Peter Ebbesen.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Han vil heller ikke fortælle, hvilken dato der er sat som deadline for, hvornår det ikke længere kan lade sig gøre at gennemføre turneringerne.

– Så længe det er Plan A, vil vi ikke kommentere, hvad andre scenarier måtte bringe, siger han.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top