The perfect guide to the casino

Coronavirus tvinger Barcelona til at bede om hjælp: Gå ned i løn, Messi!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


FC Barcelona kan blive nødt til at bede spillerne om at gå ned i løn, fordi klubben ikke får de indtægter, som den havde regnet med.

Da både den spanske liga og Champions League er gået i stå, får FC Barcelona ingen entre-indtægter. Og det er skidt, når man har en lønningsliste med folk som Lionel Messi, Antoine Griezmann og for den sags skyld Martin Braithwaite.

De regerende spanske mestre holder ekstraordinært bestyrelsesmøde fredag for at diskutere situationen. Det skriver spanske SPORT med La Vanguardia som kilde.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

På dagsorden er blandt andet at bede spillerne om at gå ned i løn, mens situationen med coronavirus står på.

Løn er med afstand den største udgift i FC Barcelona, der udbetaler 507 millioner euro (3,8 milliarder kr.) om året i lønudgifter.

Som flere andre klubber overvejer FC Barcelona at sende dens stab hjem, da der ikke er brug for dem, så længe coronavirus hærger, og spillerne derfor hverken skal træne eller spille kampe, og da der ikke er tilhlængere, der skal have service.

Det svarer til 61 procent af klubbens samlede budget.

Samtidig er det en kendt sag, at FC Barcelona er finansielt presset, da klubben har gennemført dyre handler. De måtte således låne i banken for at købe Antoine Griezmann fra Atlético Madrid i sommer. Han kostede en lille milliard kroner i overgangssum.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top