The perfect guide to the casino

Atlético Madrid-profil afviser heftig kritik: Folk kan brokke sig så meget de vil

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Kieran Trippier er ligeglad med den kritik, som Atlético Madrid har modtaget efter at have slået Liverpool ud af Champions League.

I sidste uge spillede Atlético Madrid sig videre i Champions League, da de efter forlænget spilletid besejrede Liverpool hjemme på Anfield.

Det spanske storhold har dog siden modtaget stor kritik for præstationen, men det er ikke noget som engelske Kieran Trippier tager sig af. Han er nemlig ligeglad med kritikken.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Hvis du tager til Anfield og går lige op mod Liverpool, så taber du med 0-6. Jeg ved ikke, hvad folk forventer, indleder Trippier til The Mirror og fortsætter:

– Du ser eksperter, der brokker sig over, at vi forsvarede, men havde de forventet, at vi skulle tage dertil og spille offensiv fodbold og specielt, når Liverpool spiller, som de gør i øjeblikket? Du er nødt til at tage dertil med en plan, og det gjorde vi.

– Vi var nødt til at forsvare, men det vigtigste er, at vi fik sejren, siger han og understreger, at Atletico forventede, at Liverpool ville gå død på et tidspunkt i kampen.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Folk kan brokke sig, så meget de vil, men vi følte, det var nødvendigt i den type kamp.

– Som jeg er blevet ældre, er det stoppet med at gå mig på. Liverpool udnyttede ikke sine chancer, og vi slog dem i begge opgør. Det virkede, og det er det, fodbold handler om.

Engelske Kieran Trippier skiftede til Atlético Madrid i sommer, hvor at han kom til fra Tottenham.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top