The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du torsdagens rygtebørs.

Chelsea er ifølge Sportsmole begyndt at kigge nærmere på Philippe Coutinho, der i denne sæson er udlejet fra FC Barcelona til Bayern München, som imidlertid ikke ønsker at gøre brug af deres forkøbsret på den dyre brasilianer. De spanske mestre håber samtidig at kunne sælge den tidligere Liverpool-spiller for at kunne finansiere dyre indkøb.

Sportsmole har også en historie om, at Inter drømmer om at købe FC Barcelonas brasilianske midtbanespiller, Arthur, som nok bliver meget dyr, da Kataloniens Stolthed ikke umiddelbart har planer om at sælge ham. Ifølge samme artikel har Christian Eriksens klub også kig på franske Anthony Martial fra Manchester United.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Spanske El Mundo Deportivo skriver, at Manchester United meget gerne vil have fat i Atlético Madrids spanske landsholdsspiller, Saúl Ñiguez. Den 25-årige midtbanespiller har ganske vist kontrakt frem til 2026, men han er alligevel blevet uenig med klubben om betingelserne for at fortsætte.

Real Madrid er ifølge den spanske sportsavis AS i tvivl om fremtiden for Achraf Hakimi, der er udlejet i denne sæson til Borussia Dortmund, hvor han har gjort det glimrende. I princippet skal marokkaneren jo tilbage til Los Blancos til næste sæson, men klubben overvejer at leje ham ud en gang til, fordi de ikke kan garantere ham fast spilletid, da han skal konkurrere med Dani Carvajal om pladsen som højre back.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Real Madrid kan tænkes at bruge Dani Ceballos som del af en handel med Arsenal, der har lejet midtbanespilleren i denne sæson. De kongelige madrilenere vil meget gerne have fat i The Gunners’ unge brasilianske angriber, Gabriel Martinelli, Sportsmole har mere om den sag.

Naby Keita kan ifølge tyske Bild godt tænkes at skifte tilbage til RB Leipzig til sommer. Han skiftede til Premier Leagues nuværende førerhold i sommeren 2018, og han har spillet en del kampe, men midtbanespilleren fra Guinea-Bissau havde større succes i Bundesligaen.

Der kan ifølge italienske Corriere dello Sport opstå budkrig til sommer omkring Lyons 21-årige midtbanespiller, Houssam Aouar. Manchester City, Paris Saint-Germain og Juventus skal alle være mulige købere.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top