The perfect guide to the casino

Ti danske klubber protesterer vildt: Én mand skal ikke afgøre op- og nedrykning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


En flok nedrykningstruede danske Superliga- og divisionsklubber vil ikke acceptere, at en ansat i Divisionsforeningen skal afgøre, om de rykker en række ned.

Coronavirus har lagt al dansk fodbold ned, og alle håber, at det lykkes at få spillet de resterende kampe, så der kan komme en sportslig afslutning på sæsonen.

Men der er også den mulighed, at det ikke kan lade sig gøre at spille sæsonen færdig. Og hvad skal der så ske?

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

En mulighed er, at stillingerne fastfryses, og at de klubber, der ligger på de nederste pladser, rykker ud, selvom de måske kunne have reddet sig, hvis de havde fået lov at spille de resterende kampe.

Men det er der ti danske Superliga- og divisionsklubber, der kun vil acceptere, hvis et flertal af klubberne bliver enige om, at det er sådan, det skal være.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– [Vi kan ikke acceptere, at] en beslutning af så væsentlig og principiel og økonomisk betydning træffes af en ansat administrator (embedsmand) uden om de involverede klubber, skriver de nedrykningstruede klubber i et brev til Divisionsforeningen, der står for afviklingen af de øverste danske rækker.

Samme Divisionsforening har tidligere torsdag udsendt en meddelelse om, at den aktuelle stilling vil afgør op- og nedrykning, hvis turneringen ikke kan komme i gang igen.

Det skriver Tipsbladets hjemmeside.

Brevet er underskrevet af Randers, Hobro og Esbjerg fra Superligaen, Næstved og Roskilde fra 1. division (Nordic Bet Ligaen) samt Holbæk, Vejgaard, Skovshoved, Slagelse og Ringkøbing fra 2. division.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top