The perfect guide to the casino

Premier League-spiller kedede sig under fodboldpause: Jeg endte i seng med svigerinden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


En Premier League-spiller fortalte en sportspsykolog, at han kedede sig så meget under fodboldpausen, at han gik i seng med sin kones søster.

Udbruddet af coronavirus har lagt fodbolden og resten af samfundet ned, og når man er vant til at være en feteret fodboldstjerne, kan det være svært at få tiden til at gå.

– En spiller ringede her den anden dag og sagde, at han var blevet fuldstændig rundt på gulvet, og det var endt med, at han var gået i seng med sin kones søster, siger sports-psykologen Steve Pope, der har adskillige Premier League-spillere blandt sine klienter.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Han fortæller, at fodboldspillere er vanedyr, som er vant til, at der er træning, spisning, mødetider og kampe. I en tid som denne ved mange af dem ikke, hvad de skal stille op.

– På overfladen har Premier League-spillere det jo godt. De har masser af penge, men når de er skadede, eller hvis der opstår en situation som denne her, mangler de berømmelses-aspektet, og så er det, at de bliver rastløse og kan finde på at gøre dumme ting, siger Steve Pope til engelske The Sun.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– På en måde er de afhængige af at spille fodbold. De lever på at score mål eller lave matchvindende redninger. Når man tager fodbolden fra dem, føles deres liv tomt, forklarer han.

– Nogle af dem får stress- og angstsymptomer. De er på vej mod at få en depression. Nogle er knuste over, at de ikke ved, hvornår de kan spille igen eller bare træne sammen med deres holdkammerater.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top