The perfect guide to the casino

FCM kan vinde guld på skrivebordet: – Men vi vil hellere spille om det

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


FC Midtjylland kan vinde guld på skrivebordet, hvis Superligaen ikke kan spilles færdig. Men midtjyderne vil hellere vinde på banen.

De midtjyske ulve fører netop nu Superligaen med et forspring på 12 point til sidste sæsons mestre, FC København, men coronavirus har som bekendt sat en stopper for mange ting – også fodbold.

Det er tanken, at Superligaen skal genoptages, når det værste er overstået. Men det kan vare længe, og hvad nu hvis Superligaen ikke kan komme i gang igen.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Ja, så kan det ende med, at FCM får tildelt mesterskabet ved skrivebordet, fordi klubben førte, da turneringen blev afbrudt. Men sådan håber direktør Claus Steinlein ikke, det kommer til at gå.

– Både af økonomiske årsager, men også for publikums skyld håber jeg, at vi får – lad os sige maj og juni – tid til en masse underholdende kampe og både en pokalvinder og et mesterskab, der bliver afgjort i en stor fest, siger Claus Steinlein til bold.dk

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Divisionforeningen har tydeligt sagt, at man gør alt for at færdigspille turneringen, og det bakker vi 100 procent op om. Det er det eneste rigtige at gøre, så vi får den bedst mulige afslutning på sæsonen, siger Claus Steinlein.

Der mangler 12 runder af Superligaen, og dertil kommer semifinaler og finalen i DBU Pokalen.

De nationale ligaer fik tirsdag en hjælpende hånd af det europæiske fodboldforbund (UEFA), da forbundet udsatte sommerens EM-slutrunde til næste år. UEFA har samtidig fastslået, at 30. juni er sidste chance for at spille ligaerne og de europæiske klubturneringer færdige.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top