The perfect guide to the casino

Ebbe Sand fik NUL kampe som Hareides assistent: РDet er heller ikke s̴ vigtigt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Ebbe Sands tid som landstræner-assistent er forbi. Han fik nul kampe i jobbet.

Den tidligere landsholdsangriber, Ebbe Sand, afløste en anden tidligere dansk landsholdsstjerne, Jon Dahl Tomasson, som landsholdets assistent-træner i januar.

Men nu har coronavirus lagt al fodbold ned, og den kommende EM-slutrunde er flyttet til næste år. Dermed får Ebbe Sand ikke en eneste kamp som assistent for Åge Hareide, for forberedelseskampene er alle aflyst.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Med den udvikling coronakrisen har taget de seneste uger, er beslutningen ikke kommet voldsomt bag pÃ¥ mig, og jeg synes ogsÃ¥, at en udsættelse til næste sommer er det eneste rigtige. Det gode helbred kommer foran alt andet, og i den sammenhæng er fodbold ikke vigtig, siger Ebbe Sand til B.T.

Den tidligere Brøndby- og Schalke 04-angriber fortæller, at samarbejdet med Åge Hareide har været fortræffeligt. Men som han siger:

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– At jeg sÃ¥ ikke fÃ¥r muligheden for at være assisterende landstræner ved en slutrunde, er i det store billede ikke vigtigt. At holde en stor fodboldfest i Danmark og rundt om i Europa til sommer vil efter min mening være helt useriøst.

Ebbe Sand ved ikke, hvad fremtiden bringer, og han har heller ikke endnu talt med Dansk Boldspil-Union (DBU) om, hvordan samarbejdet formelt skal ophøre.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top