The perfect guide to the casino

Superligaen og divisionerne udsat på ubestemt tid: DBU klar til at overskride UEFAs frist

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Dansk Boldspil-Union er parat til at spille i juli måned, selvom UEFA forlanger, at turneringen skal være færdige 30. juni.

Superligaen, 1. division og 2. division skal – hvis det overhovedet kan lade sig gøre – spille færdige, inden en ny sæson kan begynde.

I øjeblikket ligger alle tre ligaer stille på grund af den omsggribende coronavirus, der potentielt er dødelig. Og ingen ved, hvornår fodbolden kan komme i gang igen.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Vi kommer til at gøre alt for at få spillet alle kampe i den her sæson, også selvom det kommer til at give et sammenpresset program. Målet er at få turneringerne afviklet inden 30. juni, men om nødvendigt kan der også blive spillet enkelte kampe på den anden side af den dato. siger direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, i en pressemeddelelse.

30. juni er den deadline, som det europæiske fodboldforbund (UEFA) har sat for afvikling af turneringerne. Men her og nu mangler der 12 runder i Superligaen inklusiv playoff-kampe om nedrykning – men plus semifinaler og finale i DBU Pokalen. Der mangler 13 runder i 1. division (Nordc Bet Ligaen) samt 16 runder i 2. division.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Men der kan blive tale om at korte turneringerne af, hvis det giver sportslig mening. Claus Thomsen lader forstå, at der kan blive ændret på turneringernes format for at få dem spillet færdige.

– Turneringerne skal afgøres, så vi kan få sat gang i en ny sæson, og dermed få genstartet fodboldens økosystem i sæsonen 2020/21, siger direktøren for Divisionsforeningen, der har ansvaret for afviklingen af de øverste rækker under Dansk Boldspil-Union (DBU).

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top