The perfect guide to the casino

Spansk boss slår fast: Vi giver ikke bare mesterskabet til Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Hvis ikke det lykkes at få spillet den spanske sæson færdig, vil forbundet ikke bare give nesterskabet til FC Barcelona, som fører ligaen.

Den spanske liga ligger stille på grund af coronavirus, og ingen ved, hvornår og om den kommer i gang igen.

Hvis ligaen ikke kommer i gang igen, vil den slutte med FC Barcelona øverst i tabellen. Men det betyder ikke, at klubben vinder mesterskabet på den baggrund.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Vores udgangspunkt er, at turneringen skal spilles færdig. Alle hold skal spille alle deres kampe, og alle medlemslande i UEFA (det europæiske fodboldforbund, red.) er enige om, at turneringerne skal være spillet 30. juni, siger præsidenten for det spanske fodboldforbund (RFEF), Luis Rubiales, ifølge den spanske sportsavis AS.

Han ved dog godt, at det ikke er sikkert, det kan lade sig gøre at spille turneringen færdig til den tid. Der mangler i skrivende stund 11 runder i den spanske liga.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Men det virker ikke rimeligt, at sæsonen kan slutte med den stilling, som vi har nu, siger Luis Rubiales, der således mener, at sæsonen i givet fald skal annulleres, og at FC Barcelona ikke på denne baggrund kan vinde det tredje mesterskab på stribe.

Det budskab står i kontrast til et budskab fra UEFA tirsdag om, at forbundet vil tildele de nuværende førerhold i de enkelte ligaer mesterskaberne, hvis det ikke lykkes at komme i gang med turneringerne igen – eller at de ikke kan spilles færdige.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top