The perfect guide to the casino

Sæsonen SKAL blive færdig: Her er Premier Leagues meget usædvanlige plan

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Premier League planlægger kamp hver tredje dag på neutrale stadions uden tilskuere for at blive færdige med sæsonen i tide.

Coronavirus har lagt hele fodbold-Europa ned – også Premier League. Men klubberne er ved at lægge en plan for, hvordan de kan blive færdige med den engelske sæson.

Ingen ved som bekendt, hvornår der kan spilles fodbold igen. Og når vi helt hen i juni, bliver det svært at nå at blive færdige til 30. juni, som er den dato, det europæiske fodboldorbund (UEFA) tirsdag satte som deadline for ligaerne.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Bliver det i maj, vil klubberne ifølge The Sun foreslå, at der skal spilles hver tredje dag på nogle få, neutrale stadions – formentlig i midt-ENgland. Kampene skal være uden tilskuere, men tv skal transmittere kampene.

De neutrale stadions er valgt for at undgå, at der dukker en masse fans af hjemmeholdet op, der hellere skulle blive hjemme, og som alligevel ikke må komme ind på stadion for at se kampen. Desuden holder det udgifterne til politi og sundhedsvæsen nede på et minimum.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Tv-selskaberne har betalt milliarder for at transmittere kampene, og de vil ikke se med milde øjne på, at de ikke får den vare – fodboldkampe – som de har betalt for. De vil kunne sagsøge klubberne, og det kan blive en meget dyr sag.

Arsenal, Aston Villa, Manchester City og Sheffield United mangler alle ti kampe i Premier League. De øvrige mangler ni kampe, men der mangler også at blive spillet kvartfinaler, semifinaler og finale i FA Cup’en, og dertil kommer Champions League og Europa League.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top