The perfect guide to the casino

Peter Møller: Min samtale med Hareide var den værste nogensinde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


At ringe til Åge Hareide for at fortælle ham, at jobbet som landstræner var forbi, var den værste samtale nogensinde for Peter Møller.

Den tidligere landsholdsspiller og DR1-journalist, Peter Møller, arbejder i dag som fodbolddirektør i Dansk Boldspil-Union (DBU), og det var hans lod at fortælle Åge Hareide, at der ikke bliver flere kampe til ham som dansk landstræner.

Det er slut, fordi det europæiske fodboldforbund (UEFA) tirsdag besluttede at flytte sommerens EM-slturunde til næste år på grund af den omsiggribende coronavirus. Og til august tiltræder Kasper Hjulmand som dansk landstræner.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg skal ærligt indrømme, at det nok er den værste samtale, jeg nogensinde har haft med en person, siger Peter Møller til tv3sport.dk

– Det var svært i betragtning af, hvor meget energi, passion og hjerte Åge Hareide har lagt i dette her – og de resultater, han har skabt. At han så ikke får EM med – det tror jeg, at vi alle havde håbet på, sagde Peter Møller.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Det er en offentlig hemmelighed, at Kasper Hjulmands ansættelse især har været Peter Møllers projekt. Han vil dog ikke bekræfte, at han har et modsætningsforhold til den 66-årige nordmand.

– I modsætning til, hvad I skriver om, at vi skulle hade hinanden, så har vi faktisk haft et godt samarbejde om dette her. Men det er dybt beklageligt, at Åge Hareides æra skal slutte på denne måde, siger Peter Møller.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top