The perfect guide to the casino

Kasper Schmeichel: Danmark skylder Åge Hareide en kæmpe tak

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Kasper Schmeichel har ondt af Åge Hareide, som ikke får lov at opleve EM-slutrunden på hjemmebane.

EM-slutrunden er udskudt et år, og det betyder, at Åge Hareides kontrakt når at udløbe inden slutrunden, og dermed kommer han ikke til at stå i spidsen for det danske landshold.

Kasper Schmeichel bakker op om UEFA’s beslutning om at udskyde turneringen grundet udbredelsen af coronavirussen, men han har ondt af Åge Hareide.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Man plejer ikke at bruge udtrykket synd i fodbold, men det her er sgu synd. DBU har truffet den beslutning, som de har gjort, og de har selvfølgelig ikke kunnet forudse, hvad der er sket med denne pandemi. Egentligt er jeg bare utrolig taknemmelig over at have haft en så god træner som Åge Hareide. Jeg tror, Danmark skylder ham en kæmpe stor tak for det, som han har gjort for dansk fodbold, siger Danmarks store keeperstjerne til TV3 SPORT.

Åge Hareide har blot lidt tre nederlag i 42 kampe, og han har ført Danmark til både en VM og EM-slutrunde. I VM i Rusland røg man ud på straffespark til Kroatien.

Kasper Hjulmand tager over i løbet af sommeren, og han bliver manden, der skal stå i spidsen for Danmark under slutrunden.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top