The perfect guide to the casino

Harry Kane til Real Madrid? Derfor siger Zidane nej

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Zinédine Zidane har tidligere rost Harry Kane, men Real Madrid-træneren vil alligevel ikke have Tottenham-angriberen til klubben.

Det er Sportsmole, der skriver, at Zinédine Zidane vender tomlen ned over for et køb af Harry Kane.

De mener, at der er et par årsager til, at den franske Real Madrid-træner ikke ønsker VM-topscoreren, selvom han tidligere har rost ham i høje vendinger. Og selvom Real Madrid trænger til en angriber med mål i støvlerne.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Den ene er, at Harry Kane ikke er førsteprioriteten. Det er Zidanes landsmand, Kylian Mbappé, og det har det været i flere år Men Paris Saint-Germain vil meget nødigt vil sælge ham – og især ikke, hvis klubbens anden stjerneangriber, Neymar, smutter tilbage til FC Barcelona til sommer.

Den anden er prisen. Tottenhams manager, José Mourinho, har sagt, at Harry Kane skal koste 150 millioner pund (1,2 milliarder kr.) i overgangssum, og han vil dermed blive den dyreste spiller i Real Madrids historie.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Det er – selv for Real Madrid – så mange penge, at det kan ødelægge muligheden for at købe andre dyre spillere til sommer.

Harry Kane og Tottenham har ikke haft den allerbedste sæson, men den 26-årige angriber har trods alt laver 17 mål i de 25 kampe, han nåede at spille, inden han pådrog sig en fiberskade i udekampen mod Southampton nytårsdag (0-1).

Juventus og begge Manchester-klubber er efter sigende også interesserede i at tegne kontrakt med Harry Kane.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top