The perfect guide to the casino

Atlético Madrid-profil: Burnley er den eneste klub jeg vil spille for i England

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Engelske Kieran Trippier vil gerne tilbage til England og spille for Burnley igen en dag.

I Atlético Madrid sidder Kieran Trippier tungt på pladsen som højreback, og det har han gjort siden ankomsten fra Tottenham i sommeren 2019.

Den 29-årige englænder regner bestemt med at spille i det spanske i nogle år endnu, men på et tidspunkt vil han gerne tilbage til England, men så skal det også være for at spille under Sean Dyche i Burnley igen.

– Det sker helt sikkert en dag, jeg kommer 100 procent til at spille for dem igen. Jeg vil elske at afslutte min karriere der. Det er mit mål at afslutte min karriere i Burnley, siger Trippier til Burnley Express og fortsætter:

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg vil spille på så højt niveau som muligt i så lang tid som muligt, men jeg kommer til at vide, hvornår tiden er inde.

– Hvis jeg er i Atletico i to år mere, så er jeg 32 år, og Burnley er den eneste klub, jeg tager tilbage til England for.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Derefter påbegynder jeg min træneruddannelse, og jeg vil elske at være træner i Burnley. Jeg vil elske bare at være, hvor Sean Dyche er.

Kieran Trippier spillede i perioden 2011 til 2015 hele 185 kampe for Burnley, mens at han i perioden 2015 til 2019 spillede 114 kampe for Tottenham.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top