The perfect guide to the casino

Wayne Rooney afslører: Ronaldo forlangte at få en Big Mac

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Cristiano Ronaldo har i mange år været sundhedsfanatiker, men i sine unge år kunne han godt finde på at tage en Big Mac.

Den tidligere holdkammerat i Manchester United, Wayne Rooney, fortæller, at Cristiano Ronaldo i sine unge år var så tynd, at han ikke havde noget imod at spise burgere fra McDonald’s for at tage på i vægt.

– Da jeg kom til Manchester United plejede jeg og Cristiano at tage til kampe og træning sammen, fortæller Wayne Rooney ifølge Talksport

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Men jeg kan huske en aften før en kamp, at vi stoppede ved en McDonald’s, fordi han var så spinkel og gerne ville tage på i vægt. Jeg kørte bilen, og så kørte vi igennem McDrive, og jeg bestilte en Big Mac til Ronaldo, fortæller den tidligere engelske landsholdspiller om den portugisiske mega-stjerne.

Men burgerne blev hurtigt lagt på hylden for Cristiano Ronaldo, der i dag som 35-årig er en af de mest fitte topspillere i international fodbold.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Han fandt ud af, at muskler vejer mere end fedt, og snart ansatte Cristiano Ronaldo en personlig træner, en kok, en diætist og en fysioterapeut, der rendte rundt i hans hus hver dag.

I dag spiser han seks små måltider med sund mad og tager fem lure hver dag, fordi det er den sundeste måde, man i hans øjne kan leve på.

Cristiano Ronaldo spiller stadig på topplan, mens den jævnaldrende Wayne Rooney trapper ned i Derby i den næstbedste engelske række.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top